SCHRIJF JE GRATIS IN
Home Survey Templates

Sjablonen voor klantevaluatie-enquêtes

QuestionPro is het toonaangevende enquête- en onderzoeksplatform voor het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken. Met meer dan 50 door experts ontworpen enquêtesjablonen bieden we de meest geavanceerde tools om uw klanttevredenheidsscore, NPS-score en klantinspanningsscore te meten. Onze bibliotheek met enquêtesjablonen is onderverdeeld in vier groepen: klanttevredenheidsenquêtes. VOC-vragenlijsten, vragenlijsten over producttevredenheid en vragenlijsten voor de evaluatie van de klantenservice.

Survey-icon

Product Surveys

22 Survey Templates View All
Survey-icon

Service Evaluation Surveys

15 Survey Templates View All
bekijk alle sjablonen voor klantonderzoek


Sjablonen voor enquêtes over werknemerservaring

Sjablonen voor medewerkerservaringsonderzoeken zijn een essentieel communicatiemiddel tussen u en uw medewerkers. Bezorgdheid over onenigheid, gretig overkomen, lof veinzen of te veel aandacht trekken, kunnen er allemaal toe leiden dat werknemers hun mening bijstellen. Werknemers proberen over het algemeen overeen te komen met wat wordt gezien als de gewenste reactie in werksituaties. De anonimiteit van een sjabloon voor een personeelsvragenlijst helpt de communicatieproblemen binnen uw organisatie op alle niveaus te verminderen. Werknemersenquêtes helpen personeelsafdelingen een realistische beoordeling van de bedrijfscultuur te ontwikkelen. U kunt uw HR-enquêtes ook aanpassen aan uw behoeften door gebruik te maken van geavanceerde enquêtetools die zijn ontworpen om eerlijke en nauwkeurige antwoorden aan te moedigen.

bekijk alle sjablonen voor medewerkerservaringenquêtes


Marktonderzoekenquêtes en sjablonen voor marketingenquêtes

Passen uw producten goed in de markt? Wat is de beste functie-prijscorrelatie voor een specifiek marktsegment? Past uw productconcept bij uw marketingstrategie? Zijn consumenten bereid de prijs te betalen die u nodig heeft om winstgevend te blijven?

Krijg snel antwoorden en inzichten op vragen over marktonderzoek met een kant-en-klaar enquêtesjabloon. Door marktonderzoeksenquêtes aan nieuwe of bestaande klanten aan te bieden, krijgt u een beter inzicht in uw merkperceptie en de behoeften van de branche. U kunt uw marktonderzoekenquêtes aanpassen aan uw grote richtlijnen met behulp van merkfuncties. Dit kan uw logo, lettertypen en kleurenschema zijn om enquêtes er professioneler uit te laten zien. Door de toon te zetten, worden respondenten aangemoedigd om de enquête in te vullen.

Bekijk alle marktonderzoekenquêtes en sjablonen voor marketingenquêtes


Sjablonen voor branche-enquêtes

Met branche-enquêtesjablonen kunt u hoogwaardige antwoorden verzamelen op uw enquêtevragen over belangrijke branche-onderwerpen. Gebruik enquêtereacties en analyseer gegevens om de kwaliteit van de service die u aan uw klanten biedt te verbeteren. Deze kant-en-klare sjablonen kunnen eenvoudig worden aangepast aan uw enquêtebehoeften. Verkrijg waardevolle inzichten met belangrijke branche-enquêtes zoals fastfoodenquêtes, hotel-/resortenquêtes, restaurantenquêtes, klanttevredenheidsenquêtes, business-to-business (B2B) demografische enquêtes, seminarenquêtes, vervoerstevredenheidsenquêtes, winkelevaluatie-enquêtes (voor zowel online als offline), en debet- en creditcardenquêtes voor bedrijven in de banksector.

Survey-icon

B2B Surveys

8 Survey Templates View All
Survey-icon

Retail Surveys

6 Survey Templates View All
Survey-icon

Travel Surveys

4 Survey Templates View All
Survey-icon

Health Care Surveys

4 Survey Templates View All
Survey-icon

Insurance Surveys

8 Survey Templates View All
Bekijk alle branche-enquêtes


Sjablonen voor gemeenschapsenquêtes

Met QuestionPro Community-enquêtesjablonen kunt u betrokken klantcommunity-enquêtes maken. Verzamel realtime klantinzichten en beïnvloed de klantervaring door middel van opiniepeilingen voor uw community. Verspreid uw aangepaste enquêtesjabloon via internet of e-mail en maak een tabel met de resultaten in realtime. Analyseer enquêtegegevens zodra deze binnenkomen om robuuste rapporten te maken. Exporteer de rapporten vervolgens naar programma's zoals Excel en maak visuele grafieken en datagrafieken voor gemakkelijk te interpreteren onderzoeksresultaten. Alle enquêtes en enquêteresultaten worden gehost in de cloud en de resultaten zijn direct beschikbaar vanaf elk apparaat: mobiel, tablet of desktop.

Survey-icon

Social Surveys

5 Survey Templates View All
Survey-icon

Personal Surveys

8 Survey Templates View All
Bekijk alle community-sjablonen


Sjablonen voor academische evaluatie-enquêtes

Het uitvoeren van academische enquêtes is eenvoudiger dan ooit met online sjablonen voor academische enquêtes. Onze bibliotheek met voorbeeldenquêtes bestaat uit academische trainingsenquêtes om de effectiviteit van trainingsprogramma's en lessen te evalueren. Kies een enquêtesjabloon voor schoolenquêtes om studenten, docenten, cursussen en zelfs de school zelf te evalueren. Academische enquêtes helpen onderwijsinstellingen om beter inzicht te krijgen in de gevoelens van hun studenten en het succes van docenten en klassen.

Survey-icon

Training Surveys

17 Survey Templates View All
Survey-icon

School Surveys

13 Survey Templates View All
Survey-icon

University Surveys

9 Survey Templates View All
Bekijk alle sjablonen voor academische evaluatie



Enquêtesjablonen voor non-profitorganisaties

Enquêtesjablonen voor non-profitorganisaties helpen u meer te weten te komen over de perceptie van vrijwilligers, donateurs en het publiek van uw organisatie. Voer enquêtes uit om vrijwilligerservaringen of een non-profit evenement te evalueren. Gratis opties voor enquêtesjablonen maken het voor non-profitorganisaties gemakkelijk om meer te weten te komen over hoe goed een evenement of vrijwilligerservaring is verlopen.

Bekijk alle sjablonen voor non-profitorganisaties



COVID-19-enquêtesjablonen

Deze COVID-19-enquêtesjablonen zijn ontworpen door experts uit de industrie. Elk van deze vragenlijsten helpt bij het verkrijgen van belangrijke informatie die helpt bij het begrijpen van gezondheidsproblemen of symptomen tijdens deze pandemie van het coronavirus. De algemene gezondheidssjablonen helpen u bij het beoordelen van de mentale en fysieke capaciteit van uw doelgroepen. Onze sjablonen voor werknemersevaluatie helpen bij het verzamelen van soortgelijke inzichten in de efficiëntie van werknemers, de gezondheid, de impact van leiderschap en nog veel meer.

Bekijk alle COVID-19-sjablonen