ÜCRETSİZ KAYDOL

İçgörülerle liderlik edin

Tüm içgörü ihtiyaçlarınızı çözmek için en eksiksiz platform. Temel anketlerden karmaşık araştırmalara, müşteri deneyimine ve çalışan bağlılığına kadar.

surveys-40px

Anket Yazılımı girişime yeni başlayanlar için

Bugün başlayın ve mükemmel anketinizi tasarlayın. Birden çok soru türü, mantık ve kişiselleştirilmiş marka bilinci oluşturma. Saniyeler içinde devreye alın ve gerçek zamanlı veri. 88'den fazla özelliğe ve özelleştirilebilir şablona erişebilirsiniz.
survey-software-home-img
research-suite-40px

Pazar Araştırma profesyoneller için araçlar

İtibaren Birleşik analiz, MaxDiff ve Araştırma Hizmetlerimize A/B Testi yaparak, karmaşık içgörüleri ortaya çıkarmak ve işletmenizi sektörünüzün ön saflarına taşımak için ihtiyaç duyduğunuz araştırma araçlarını bulacaksınız. Birden fazla yerel ve federal düzenlemeyle uyumlu pazar araştırması yanıtları toplayın.
research-suite-home-img
cx-40px

Müşterileri savunuculara dönüştürmek için CX Yazılımı

NPS+ anket sorusuyla müşterilerinizi güçlendirin. Bu, destekçileriniz için neyin işe yaradığını ve hangi sorunların derhal ele alınması gerektiğini belirlemenize yardımcı olacaktır.

Seyahat haritalama ve kapalı döngü izleme aracılığıyla sürekli gelişen müşteri beklentilerini karşılayacak stratejiler oluşturun. Destekleyici güçlendirme, kötüleyici kurtarma ve özelleştirilebilir gösterge panoları, müşterileri marka şampiyonları yapacak.

cx-home-img
wf-40px

Workforce ile en iyi çalışan deneyimini yaratın

Gerçekten empatik bir organizasyon oluşturmak için, geniş ölçekte çalışanlarla etkili bir şekilde iletişim kurabilmek ve bağlantı kurabilmek önemlidir. Çalışan ihtiyaçları her zamankinden daha hızlı değişiyor; organizasyon kültürünü yönetirken, çalışan bağlılığı ve refahının en önemli faktörlerinin nabzını gerçek zamanlı olarak tutmak çok önemlidir. Sezgisel gösterge tabloları aracılığıyla sağlanan, çalışanlardan gelen sürekli geri bildirimler, kuruluşların en büyük etkiyi yaratacak eylemleri gerçekleştirmesine yardımcı olur.
workforce-home-img

Herkes için anket çözümleri

Research Suite

En zor araştırma problemlerinizi çözmek için güçlü araştırma platformumuzdan yararlanın. İhtiyacınız olan pazar araştırması içgörülerini edinin.

  • Conjoint, MaxDiff ve A/B testi.
  • Topluluk yönetimi platformu.
  • 22 milyondan fazla katılımcı arasından seçim yapın.
  • Araştırma hizmetleri.
research-conjoint

Customer Experience

Be a hero to your customers by leveraging QuestionPro’s advanced customer experience platform to capture feedback surveys across every customer interaction.

  • duygu analizi
  • Promoter amplifikasyonu
  • İhlal eden kurtarma
  • API entegrasyonu
cx-dashboard-new

Workforce

QuestionPro'nun işgücü platformu, üzerinde hareket edebileceğiniz kültür, katılım ve veriler üreten entegre bir çözüm sunar.

  • Çalışan bağlılığı anketleri aracılığıyla toplanan içgörüler, daha güçlü bir kültür ve daha iyi bir iş kurmanıza yardımcı olacaktır.
  • Organizasyon kültürünü yönetin ve gerçek zamanlı olarak çalışan bağlılığı ve refahının en önemli faktörlerinin nabzını tutun.
  • Sezgisel bir gösterge panosu aracılığıyla çalışanlardan sürekli geri bildirim alın ve kuruluşunuz için olumlu eylemler gerçekleştirin.
ex-dashboard

Academic

Akademik Araştırma için önde gelen Üniversitelerin bağlı olduğu güvenilir ve uygun maliyetli bir platform seçin.

  • 5 yıla kadar sözleşmeler için Öngörülü Fiyatlandırma
  • Dakikalar içinde anket oluşturun, gönderin ve analiz edin
  • Daha akıllı anketler için gelişmiş mantık ve iş akışları
  • Qualtrics, SurveyGizmo ve Survey Monkey'den kolay kurulum ve geçiş
Academic-pricing

Soru soran yüzlerce şirkete katılın
harika sorular.

Çevrimiçi anketleri kolaylaştırıyoruz

İhtiyacınız olan yanıtları bulmanız için size nasıl güç verdiğimizi görün.

Profesyonel şablonlar

Sezgisel ve profesyonel çevrimiçi anket araçlarıyla bir anket oluşturun. Pazar araştırması, müşteri memnuniyeti, akademik araştırma, topluluk temelli anketler ve çok daha fazlası için 350'den fazla ücretsiz çevrimiçi anket şablonundan bir anket seçin!

2

24 saat küresel destek

Günün 24 saati canlı müşteri desteği ile hayatınızı kolaylaştırmak için her zaman buradayız. Bize yılın 365 günü 7/24 canlı olarak ulaşabilirsiniz. Çevrimiçi sohbet, e-posta veya telefon aracılığıyla istediğiniz zaman, istediğiniz yerden bize ulaşın, temsilcilerimiz size yardımcı olmak için orada olacaktır.

3

Sağlam mantık

Nasıl kullanılacağını öğrenmek için saatler harcamadan çok çeşitli çevrimiçi anket mantığımızdan yararlanın - Anket dallandırma ve atlama mantığı, çıkarmalar, metin boruları, anket döngüsü ve rastgeleleştirme.

4

Mobil kullanıma hazır

iPad ve tablet uygulamalarımız, gittiğiniz her yerde veri toplamaya ve analiz etmeye izin verecek şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Tüm QuestionPro anketleri, hem çevrimiçi hem de çevrimdışı anketler için QuestionPro Anket Uygulamasını edinmek için ek seçeneklerle akıllı telefonlar ve tabletler için mobil olarak optimize edilmiştir.

5

Çok dilli anketler

Yerel dillerde anket araştırması yapmak ister misiniz? Anket platformumuz, 100'den fazla dil arasından seçim yapmanızı sağlar, böylece hedef pazarda en çok konuşulan lehçeyi kullanarak katlanarak daha iyi yanıtlar alabilirsiniz.

6

Paylaşılabilir raporlar

Gerçek zamanlı olarak görüntülemeniz ve ekibinizle paylaşmanız için otomatik ve zarif raporlama panoları alın. Ayrıca anket verilerinizi Excel, SPSS ve CSV gibi desteklenen çeşitli yöntemlerle dışa aktarabilirsiniz.

7

Salesforce

QuestionPro, verilerinizi tam olarak kontrol etmenizi sağlayan sağlam API ile Salesforce, Microsoft Dynamics, Tableau ve diğer birçok küresel platformla sorunsuz anket verileri ve analitik entegrasyonu sunar

8

Panel entegrasyonu

Anket yazılımımıza entegre edilmiş entegre çevrimiçi panel yönetimi ile benzersiz QuestionPro avantajını elde edin. Kendi panelinizi oluşturun ve odak grup anketleri yapın, yeni üyeler alın veya satın alın, ödül sistemlerini ayarlayın, nitel metin analizi yapın, vb.

9

Özelleştirilmiş profesyoneller anket hizmetleri

Bir anket projesinde yardıma mı ihtiyacınız var? QuestionPro, mantık ve özel komut dosyası oluşturma, özel tasarım, profesyonel anket oluşturma ve özelleştirilmiş eğitim ve destek dahil olmak üzere çok çeşitli özelleştirilmiş profesyonel hizmetler sunar.

Daha fazla yükle

Şimdi başla

Ücretsiz hesabınızın süresi asla dolmaz. Kredi kartı gerekmez.

QuestionPro harika bir çevrimiçi anket yazılımıdır ve karmaşık soruları basitleştirmemizi sağlar. Ayrıca, e-postalarıma her saat geri dönüyorlar!

Travis Bouck

Executive Director Marketing, Honeywell Global